Nord Star 28+

Kätevä, turvallinen ja nopea. Toistaiseksi hyvin. Erikoisinta on kuitenkin se, että Nord Star 28+ sisältää myös kaiken, mikä tekee hyvän asuntoveneen.

Yksinkertaisesti sanottuna tämä uskollinen 28-kuljettaja on vuosien parannusten ja parannusten tulos: uusi runko vuonna 2010, uusi pudotus keskihyttiin vuonna 2013 ja takakannen uudelleensuunnittelu vuonna 2014 ovat vain muutamia esimerkkejä. Puhumattakaan suuresta faceliftistä vuonna 2021.

Kovan kuoren alla seuraa vähintäänkin kodikas kauneus, jossa kaikki layoutista layoutiin on kehitetty suurella huolella. Istu vain kuljettajan istuimelle, mikä itsessään on osoitus mukavuudesta ja ergonomiasta. Lisäksi vene on saanut paljon arvostusta kahdesta makuuhyttistään, joissa on makuupaikkoja jopa viidelle hengelle.

Kuten täysimittaisessa asuntolaivassa kuuluu olla, siellä on myös tilava minikeittiö, jossa on tilaa uunille, erillinen wc-tila suihkulla ja kaikki muu mukavaan merellä elämiseen tarvittava.

Tähän on lisätty hyvin käännetty runko, joka selviytyy sotkuisista olosuhteista vaikeasti päihitettävällä selkeydellä ja vaikeasti määriteltävällä, mutta selkeällä sisäänrakennetulla painolla. Jotain, josta sekä veneilytoimittajat että asiakkaat voivat todistaa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on mahdollisuus räätälöidä vene yksilöllisiin tarpeisiin. Entä jos takakansi voidaan peittää katoksella ja siitä tulee lisähuone? Päätös on sinun!

Hiljainen kuljeskelu
Hyvin käännetty runko yhdistettynä erittäin tehokkaaseen äänieristykseen ja strategisesti sijoitettuihin puolasiin antavat Nord Star 28+:lle esimerkillisen hiljaisen ja mukavan ajon myös todella meluisissa olosuhteissa.

Paljon tilaa
Kaksi hyttiä, erillinen wc-tila, tilava keittokomero ja kaikki tämä ilman, että vene tuntuu ahtaalta tai ylikalustetulta. Päinvastoin, Nord Star 28+ erottuu edukseen erityisen tilavalla ja ilmavalla.

Ylimääräinen huone
Tilavassa peräkannessa on pöytä, runsaasti istumapaikkoja ja se voidaan muuntaa ylimääräiseksi huoneeksi reilun katoksen avulla.

Hinta alkaen: 260 200 €

Tekniset tiedot

Pituus:9,50 m (31’2″)
Leveys:3,10 m (10’2″)
Paino:~4 500 kg
Makuupaikat:2+2+(1)
Heniklöluku:8
Polttoainesäiliö:585 l
Vesisäiliö:136 l
Jätevesisäiliö:76 l
Moottori:1 x Volvo Penta D4-320DPI
1 x Volvo Penta D6-340DPI
1 x Volvo Penta D6-380DPI
1 x Volvo Penta D6-400DPI
1 x Volvo Penta D6-440DPI
1 x Yanmar 8LV 370
2 x Mercury 3,0-270
2 x Merucry Verado V8 300 hp
Moottorin maksimiteho:520 kW
Huippunopeus:+40 kn
Matkanopeus:25-35 kn
Suorituskyky voi vaihdella laitteiden, sää- ja kuorma-olosuhteiden vuoksi.

Yhteystiedot

Michael Nylund

Myynti & välitys

Johan Berg

Myynti & välitys, Suomi

Mikael Huldin

Myynti & välitys, Ruotsi & ulkomaa

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivuillamme.