Nord Star 31+

Kysymys oli, oliko 30 jalan sisällä mahdollista luoda vielä parempi versio menestyksestä ja bestselleristä. Vastaus on kyllä ​​– ja syystä. Tässä on uusi Nord Star 31+.

Voit tietysti valita turvallisen tien ja tyytyä muutamaan pieneen hienosäätöön, kun rakennat jatkoa. Tai, kuten Nord Star 31+:ssa, voit tähtää vieläkin korkeammalle. Olemme iloisia, että he tekivät jotain.

Tästä syystä syntyi Nord Star 31+, joka on parantanut turvallisia meriominaisuuksia, alhaista kulutusta ja toimivaa haalari useilla uusilla kahvoilla. Esimerkkinä tästä ovat uudet askellistat, jotka selvästi lisäävät tehokkuutta ja vaimentavat rungon melua huomattavasti.

Mutta se ei lopu tähän. Lisäksi ne ovat taianomaisesti loihtineet rajallisen tilan ja saaneet veneen tuntumaan vapauttavan tilavalta. Eikä vähiten sivuovien kautta kannelle ulottuvien leveiden käytävien ja matkustamon takareunassa olevan reilun liukuoven ansiosta.

Parannusten ja parannusten lista jatkuu sitten kestävällä ja ergonomisesti erittäin hyvin suunnitellulla kuljettajan istuimella, jossa on kaksi istuinta. Olitpa missä tahansa salongissa, sinulle tarjotaan upea ja esteetön näkymä kaikkiin suuntiin – puhumattakaan siitä, mitä suuret valonottoaukot tekevät tilan tuntulle laivalla.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on tärkeää, ettei veneen jäykkä ulkonäkö lankea. Julkisivun taakse kätkeytyy erittäin viihtyisä ja täysin varusteltu asuntovene ja loma-asunto, joka viihtyy parhaiten meren rajussa ja muiden veneiden pysyessä turvallisesti satamalaitureilla.

Hiljainen kuljeskelu
Hyvin käännetty runko yhdistettynä tehokkaaseen äänieristykseen ja strategisesti sijoitettuihin puolasiin antavat Nord Star 31+:lle esimerkillisen hiljaisen ajon myös meluisissa olosuhteissa.

Urheilullinen kuljettajan paikka
Tehokkaan rungon luominen on yksi asia. Vähintään yhtä tärkeää on kuitenkin muotoilla ergonomisesti oikea ja hyvin harkittu kuljettajan istuin, jonka Nord Star 31+:n takana oleva tiimi on tehnyt kunnialla. Huomaa kaksoistuolit ja kaksoiskosketusnäyttö.

Sileät kohdat
Veneessä on isojen sivuovien lisäksi perässä iso liukuovi ja tasoerovapaa kansi. Toisin sanoen se on perustettu sujuvaa olemassaoloa varten aluksella.

Miellyttävä takakansi
Ohjaamon peräreunassa oleva massiivilasiovi johtaa saumattomasti ulos suurelle peräkannelle, jossa on L-muotoinen sohva ja pöytä, jota suojaa ulkoneva katto.

Hinta alkaen: 302 700 €

Tekniset tiedot

Pituus:10,05 m (32’9″)
Leveys:3,15 m (10’4″)
Paino:~5 500 kg
Makuupaikat:2+2+1
Heniklöluku:10
Polttoainesäiliö:520 l
Vesisäiliö:117 l
Jätevesisäiliö:88 l
Moottori:Volvo Penta D6-340DPI
Volvo Penta D6-380DPI
Volvo Penta D6-400DPI
Volvo Penta D6-440DPI
2 x Volvo Penta D4-270DPI
2 x Volvo Penta D4-320DPI
2 x Mercury 3,0-270
Moottorin maksimiteho:550 kW
Huippunopeus:+40 kn
Matkanopeus:20-32 kn
Suorituskyky voi vaihdella laitteiden, sää- ja kuorma-olosuhteiden vuoksi.

Media

Yhteystiedot

Michael Nylund

Myynti & välitys

Johan Berg

Myynti & välitys, Suomi

Mikael Huldin

Myynti & välitys, Ruotsi & ulkomaa

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivuillamme.