Nord Star 36+

Se, että 36-jalkaisella Nord Starin kaliiperilla on tietty paino, ei ole oikeastaan yllättävää. Tarvitaan vain, koska se painaa 8 tonnia ja se voidaan varustaa jopa 2 x Volvo Penta D6-440 DPI:llä (2×440 hv). Mutta tässä puhutaan jostain muusta. Jotain, mikä saa veneilypuristimen omistajina viittaamaan sen turvallisiin ominaisuuksiin, vaikka meri onkin levottomimmillaan.

Jos se sitten johtuu hyvin käännetystä rungosta, strategisesti suunnitelluista portaista ja/tai vain siitä, että runko sekä palkit ja moottoritila ovat poikkeuksellisen hyvin eristettyjä, emme kaivaudu syvemmälle tässä ja nyt.

Mikä tärkeintä, Nord Star 36+ on täsmälleen tasapainoinen sekoitus ”raakaa karkeaa jäätä” ja ”ylellistä asuntolaivaa”, joka on tehnyt brändistä kuuluisan. Tämän turvallisen jokasään veneen mukana tulee myös mahdollisuus saada se flybridgellä, joka antaa uuden näkökulman veneilyyn – kirjaimellisesti.

Ehkä ennen kaikkea 36+ loistaa hyvin mitoitetuilla tiloillaan sekä ulkoisesti että sisällä. Ota vain leveät ja suhteelliset tavaratilat ja madalletut sivurenkaat. Tai joka tapauksessa ota ohjaamoon suuret ovet, jotka tekevät laivalla liikkumisesta helppoa – riippumatta siitä, oletko ulkona suurella porukalla vai joutuuko ohjaamaan ja lastaamaan itse.

Ohjaamisesta puheen ollen, 36+:ssa on myös ylimääräinen ässä hihassaan, sillä kaksoismoottorien, joystick-ohjauksen ja Sky Hookin ansiosta sen käsittely on lasten leikkiä sekä suurilla nopeuksilla että ahtaissa satamissa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, veneessä on sisustus, johon harvat muut samankokoiset hyttiveneet voivat verrata. Jotain, joka on hieman maagisella tavalla onnistunut loihtimaan suuret ulkotilat siitä huolimatta.

Sisäänrakennetulla painolla

Flybridgellä vai ilman?
Nord Star 36+:n mukana tulee myös mahdollisuus saada vene kiinteällä flybridgellä, jossa ei ole käytetty oikoteitä maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. Mukana suuri L-muotoinen sohva, isot istuimet ja ergonomisesti harkittu ja kuninkaallinen kuljettajan istuin keskellä.

Mukava majoitus
Nord Star 36+ on mutkaton täysimittainen asuntolaiva, jossa on suuri, valoisa ja ilmava sedan ja kaksi erillistä makuuhyttiä, joihin mahtuu yhteensä viisi aikuista.

Kova ulkopinta
Nordstar 36+ saa paljon kiitosta jyrkkyydestään, etten sanoisi varsin itsekkäästä ulkonäöstä sekä veneen röyhkeän asenteen kanssa yleisesti sopusoinnussa olevasta linjapelistä.

Hinta alkaen: 459 900 €
Nord Star 36 Black Pearl Nylunds Boathouse

Erinomaiset ajo-ominaisuudet

Erikois nousulistat jotka antavat erinomaisen ajo-ominaisuuden ja vähentää rungon ääntä.

Iso flybridge

Lisävarusteena 36:lle saa ison flybridgen L-sohvalla. Flybridgelle on myös saatavana jääkaappi, biminikatos ja stereot.

Iso avotila

Takakannella löytyy sohva ja lisävarusteena voi takakannelle valita pöydän, sohvaan upotetun kylmäboksin sekä peräkuomun.

Tilava salonki

Tilava salonki jossa on paljon istumapaikkoja ja hyvä näkyvyys kaikkiin suuntiin. Pöytä on sähköisesti säädettävä ja sohvaryhmän voi muuttaa alaslaskettavalla pöydällä makuupaikoiksi.

Avattava sohva

Takahytille on oma sisäänkäynti.

Mukava paikka kuljetajalle

Kuljettajalla on hyvä näkyvyys kaikkiin suuntiin, jousitettu istuin ja hyvä valikoima erillaisia navigointi laitteita.

Tilava takahytti

Takahytissä nukkumapaikat jopa kolmelle henkilölle ja runsaasti säilytystilaa. Valoisassa takahytissä mm. kaksi runkoikkunaa.

Iso pentry

Pentry:ssä löytyy jääkaappi, liesi, allas ja paljon säilytystilaa. ​Lisävarusteeksi voit valita mm. mikron grilli- sekä kiertoilmatoiminnolla.

Tilava etuhytti

Etuhytissä on runsaasti tilaa, iso parisänky ja vaatekaappi.

Tilava pesuhuone

Pesuhuoneessa löytyy WC, suihku ja pesuallas

Tekniset tiedot

Pituus:12,30 m (39’4″)
Leveys:3,60 m (11’8″)
Paino:~8 000 kg
Makuupaikat:2+2+1+(2)
Heniklöluku:15
Polttoainesäiliö:663 l
Vesisäiliö:215 l
Jätevesisäiliö:130 l
Moottori:2 x Volvo Penta D4-270DPI
2 x Volvo Penta D4-300DPI
2 x Volvo Penta D4-320DPI
2 x Volvo Penta D6-340DPI
2 x Volvo Penta D6-380DPI
2 x Volvo Penta D6-400DPI
2 x Volvo Penta D6-440DPI
2 x Yanmar 8LV 370
Moottorin maksimiteho:650 kW
Huippunopeus:+40 kn
Matkanopeus:25-35 kn
Suorituskyky voi vaihdella laitteiden, sää- ja kuorma-olosuhteiden vuoksi.

Yhteystiedot

Michael Nylund

Myynti & välitys

Johan Berg

Myynti & välitys, Suomi

Mikael Huldin

Myynti & välitys, Ruotsi & ulkomaa

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivuillamme.