Nord Star 26+

Turvallinen vene nopeaan kuljetukseen säästä riippumatta. Ehdottomasti. Mutta kuoren alle kätkeytyy myös viihtyisä yöpymisvene pitkille viikonloppumatkoille.

Harvinainen merikelpoinen ja käytännöllinen vene nopeaan kuljetukseen. Se on juuri se perusta. Mutta tähän tulee myös sisustus, joka yllättää. Entä esimerkiksi se, että tähän pieneen friskyyn mahtuu vähintään kaksi, mutta myös jopa neljä makuupaikkaa?

Salaisuus piilee erityisen hyvin harkitussa ulkoasussa, jossa on onnistuttu luomaan ulkoa kovettuminen ja sisältä viihtyisä yöpymisvene. Yksinkertaisen minikeittiön ja tilavan erillisen wc:n ansiosta se sopii myös satunnaiseen yöpymiseen – tai meiltä kysyttäessä – huomattavasti enemmän.

Luulisi, että runsaat sisätilat jättävät ulkopinnoille nollan eikä mitään. Mutta ei! Päinvastoin, upotetut kävelytiet ja vankka peräkansi erottavat veneen eniten. Vasta silloin ymmärretään, että tämä grovis, olipa se kuinka iso vene tahansa, on silti kulunut susi ja aasi pohjassa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kaikki Nord Star 26+:n ostajat kohtaavat luksusongelman. Saako olla sisäpiiriläisten kanssa? Tai ehkä yksi tai kaksi perämoottoria olisi parempi? Olipa mitä tahansa, saat apua päätöksenteossa asiantuntevalta henkilökunnaltamme.

Erinomaiset tilaratkaisut
Kaksi hyttiä, erillinen wc-tila, iso U-muotoinen sohva ja paljon liikkumatilaa välissä. Se, että Nord Star 26+ voi silti loistaa suurilla ulkopinnoilla, on taideteos.

Sisä- vai perämoottori?
Moottorivalinta on useiden hyvien asioiden välissä – mutta ei vieläkään täydellinen. Asiantunteva henkilökuntamme neuvoo ja opastaa sinua mielellään, kunnes valintasi tuntuu sataprosenttisesti oikealta.

Hinta alkaen: 168 433 €

Tekniset tiedot

Pituus:8,60 m (28´2″)
Leveys:2,80 m (9’2″)
Paino:~3 400 kg
Makuupaikat:2+(2)
Heniklöluku:6
Polttoainesäiliö:320 l
Vesisäiliö:53 l
Jätevesisäiliö:53 l
Moottori:1 x Mercury TDI 3,0-270
1 x Volvo Penta D4-230DPI
1 x Volvo Penta D4-270DPI
1 x Volvo Penta D4-300DPI
1 x Volvo Penta D4-320DPI
1 x Volvo Penta D6-340DPI
1 x Volvo Penta D6-380DPI
2 x Mercury V6 200 hp
2 x Mercury V8 300 hp
Moottorin maksimiteho:445 kW
Huippunopeus:+50 kn
Matkanopeus:25-35 kn
Suorituskyky voi vaihdella laitteiden, sää- ja kuorma-olosuhteiden vuoksi.

Media

Hamnen.se

Nord Star 26 Patrol – med hjärtat på utsidan

Båtliv

Bruksbåt tuggare med utombordare

Yhteystiedot

Michael Nylund

Myynti & välitys

Johan Berg

Myynti & välitys, Suomi

Mikael Huldin

Myynti & välitys, Ruotsi & ulkomaa

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivuillamme.