Nord Star 42+

Tunne, kun ei ole käytetty oikoteitä merikelpoisen jokasään veneen ja tyylikkään liveaboardin luomiseksi samasta kelluntakankaasta – sen tunteen saat myös, kun irrotat Nord Star 42+:n.

Kyseessä on siis vene, joka tiivistää kaiken pitkäaikaisen Nord Star -telakan pitkästä kokemuksesta ja uteliaasta löytämisen ilosta. Jotain, mikä näkyy kaikessa avaraista ulkotiloista huippumoderniin asumismukavuuteen ja ilmeiseen tapaan, jolla vene liikkuu järvessä.

Toisin sanoen se on asetettu itsenäiseen veneilyyn, jossa ei tarvitse ottaa huomioon ulkoisia olosuhteita. Polttoainetilavuudella 990 (+550) litraa ja useimpia asioita rikkovilla ajo-ominaisuuksilla voit heittää pois, kun muut veneet parhaiten pysyvät turvassa satamalaitureiden takana.

Tähän on lisätty sisustus, joka ei vain vakuuta valon ja tilan suhteen, vaan myös tekee elämästä laivassa huoletonta ja helppoa. Takana ovat ajat, jolloin ihmiset halusivat päästä kotiin ”oikeaan sänkyyn” pitkän merelläoloajan jälkeen.

Tilavan mökin/salonin, jossa on sohva, ruokapöytä ja hyvin varusteltu pitkittäiskeittiö, lisäksi löytyy myös kaksi vakiomakuuhuonetta, joissa kummassakin on kaksi makuupaikkaa. Kumpi näistä kahdesta ylellisestä mökistä on parempi, ei ole selvää.

Kysymys on edelleen siitä, eikö jättiläinen perän hytti keskitetyllä parivuoteella vie palkintoa. Riippumatta siitä, mikä hytti on edullinen, lähellä on oma wc-tila.

Joten se jatkuu fiksuilla tiloilla ja sisätilojen asettelulla, joka hieman maagisella tavalla imee maksimin annetusta tilasta. Tästä johtuen runsas valikoima säilytysvaihtoehtoja ja ohjailutilaa aluksella. Kaikelle on ominaista korkealuokkaiset materiaalit ja hillitty skandinaavinen muotoilu.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on aika kumota myytti siitä, että suurta venettä olisi vaikea käsitellä. Asiakkaana voit valita laajasta kaksoiskokoonpanovalikoimasta. Kaikille vaihtoehdoille on yhteistä, että ne ovat dieselmoottoreita duoprop- tai IPS-käytöllä, mikä varmistaa käyttöturvallisuuden ja ohjattavuuden.

Tietysti vene voidaan toimittaa joystick-ohjauksella ja Sky Hookilla haluttaessa. Lisävaruste, joka tekee ohjailusta ahtaissa satamissa lastenleikkiä.

Itsenäistä veneilyelämää

Flybridgellä vai ilman?
Nord Star 42+:n mukana tulee myös mahdollisuus saada vene kiinteällä flybridgellä, jossa ei ole käytetty oikoteitä maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. Mukana jättiläinen L-muotoinen sohva, baarikeittiö (jääkaappi, grilli ja pesuallas), ergonomisesti harkittu ja kuninkaallisesti sijoitettu kuljettajan istuin keskellä.

Vapaat käytävät
Leveät käytävät, isot sivuovet ja mittasuhteiltaan sopiva liukuovi matkustamon takareunassa (cruiser-versio) ovat Nord Starin tunnusmerkkejä, eikä Nord Star 42+ tietenkään ole poikkeus. Toisin sanoen se on suunniteltu mukavaan, yksinkertaiseen ja huolettomaan veneilyyn.

Kuninkaallinen majoitus
Nord Star 42+:lle on ominaista kevyt, ilmava ja vapauttava hillitty sisustus, jossa on kaksi hyttiä, kaksi wc-tilaa, suihkukaappi ja runsaasti liikkumatilaa niiden välissä. Pitkittäiskeittiössä on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, pesuallas, baarikaappi ja runsaasti säilytystilaa. Voidaan pestä myös uunin astianpesukoneella.

Laskettava uimataso
Houkuttelevana ylimääräisenä hienoutena veneeseen voidaan hankkia hydraulinen uimalaituri, joka tekee vesiskootterin vesillelaskusta tai hellävaraisen lastenleikin.

Hinta alkaen: 624 900 €
Nord Star 42+ Nylunds Boathouse

Erinomaiset ajo-ominaisuudet

Erikois nousulistat jotka antavat erinomaisen ajo-ominaisuuden ja vähentää rungon ääntä.

Hydraulinen uimataso

Lisävarusteena voi hankkia hydraulisesti alas laskeutuvan uimatason jolla voi mukaan ottaa pienen tender veneen tai vesijetin.

Iso flybridge

Lisävarusteena saa iso flybridge L-sohvalla ja lisäksi myös jääkaappi, grilli ja pesu allas.

Iso avotila

Takakannelle voit valita U- tai L-sohvan sekä pöydän ja peräkuomun.

Iso pentry

Salongissa löytyy iso pentry mistä löytyy jääkaappi, liesi, uuni, allas ja runsaasti säilytystilaa.

Tilava salonki

Tilava salonki jossa on paljon istumapaikkoja. Pöytä on sähköisesti säädettävä ja sohvaryhmän voi muuttaa alaslaskettavalla pöydällä makuupaikoiksi.

Iso etuhytti

Etuhytissä on iso parisänky, vaatekaapit hytin molemmilla puolilla ja runsaasti säilytystilaa.

Erillinen suihku

Etuhytin ja Wc tilan vieressä löytyy vielä erillinen suihkutila

Iso takahytti

Takahytin voit valita tilavalla parisängyllä tai erillisillä vuoteilla

Toinen WC

Takahytin vieressä on veneen toinen wc tila ja tarvittaessa sen voi muuttaa vaikka isoksi säilytyskomeroksi.

Tekniset tiedot

Pituus:13,40 m (44´0″)
Leveys:3,85 m (12´6″)
Paino:~10 000 kg
Makuupaikat:2+2+(2)
Heniklöluku:15
Polttoainesäiliö:990 l (+ 500 l)
Vesisäiliö:250 l
Jätevesisäiliö:125 l
Moottori:2 x Volvo Penta D6-340DPI
2 x Volvo Penta D6-380DPI
2 x Volvo Penta D6-400DPI
2 x Volvo Penta D6-440DPI
2 x Volvo Penta IPS600
2 x Volvo Penta IPS650
2 x Yanmar 8LV370
Moottorin maksimiteho:890 kW
Huippunopeus:+40 kn
Matkanopeus:25-35 kn
Suorituskyky voi vaihdella laitteiden, sää- ja kuorma-olosuhteiden vuoksi.
Standard layout
Cruiser layout

Yhteystiedot

Michael Nylund

Myynti & välitys

Johan Berg

Myynti & välitys, Suomi

Mikael Huldin

Myynti & välitys, Ruotsi & ulkomaa

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivuillamme.