Elegance 68

649 000 €

Lisätiedot

Sijainti:Suomi
Vuosimalli:2002
Pituus:20,72 m
Leveys:5,64 m
Moottori:2x Man D2442 1300 hk
Moottorin vuosimalli:2002
Käyttötunnit:1050 h

Esittelyssä korkealaatuinen Elegance 68 -jahti, jossa on vertaansa vailla oleva ammattitaito ja ajaton muotoilu. Kolmen vierashytin ja erillisen miehistöhytin ansiosta jopa yhdeksän hengen majoittuminen on vaivatonta. Hemmottele kulinaarisia toiveitasi täysin varustetussa keittiössä, joka on täydellinen gourmet-aterioiden luomiseen merellä.

Nouse laajalle flybridgelle ja löydä äärimmäinen viihdetila, jossa on ylellinen poreallas, jossa voit rentoutua ja nauttia henkeäsalpaavista näkymistä. Tai nauti grilliillallinen perheen ja ystävien kanssa.

Pinnan alla piilee MAN-moottorien teho, joka tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn ja luotettavuuden unohtumattomaan ajokokemukseen. Ohjaa helposti hydraulisten keulan ja peräpotkurien ansiosta, mikä takaa luotettavan ohjailun kaikissa tilanteissa.

Tästä huviveneestä on pidetty erittäin hyvää huolta ja paljon kunnostuksia viime vuosien aikana ja se on katsomisen arvoinen. Se on myös hyvin varusteltu ja ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Vaihdossa käy vene tai auto, tarjoamme myös edullisen rahoituksen ja hyväksymme maksuna krypton (Bitcoin tai Ethereum).

Tietojen ja varusteiden oletetaan olevan oikein mutta pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin ja vene myydään niillä varusteilla mitä veneessä on.

Ota yhteyttä

Michael Nylund

Myynti & välitys

Johan Berg

Myynti & välitys, Suomi

Mikael Huldin

Myynti & välitys, Ruotsi & ulkomaa

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivuillamme.