Port of Lappvik

Marine Alutech Oy Ab ja Nylunds Boathouse Ab toteuttavat yhteistyössä kasvusuunnitelmiaan tukevan investoinnin ostamalla SSAB:n kiinteistöt Hangon Lappohjassa.
Hankittavat kiinteistöt sopivat erinomaisesti Marine Alutech Service Oy:n ja Nylunds Boathouse Ab:n tulevaisuuden tarpeisiin. Erityisesti kiinteistön ainutlaatuisuus sijaintinsa puolesta Suomenlahden rannalla paikassa, jossa on pitkä avovesikausi ja oma syväsatama, tarjoaa yrityksille kasvumahdollisuuksia mm. huolto- ja talvisäilytystoiminnassa. Alueelle tuleva rautatieyhteys on nähty myös mahdollisuutena yhteistyökumppaneitten ja alueen jatkossa tulevien vuokralaisten toiminnan tukemiseen. Hankinta on toteutettu Marine Alutech Oy Ab:n ja Nylunds Boathouse Ab:n yhteisyrityksen Port of Lappvik Ab toimesta.
Pohjoismaiden suurimpia venetelakoita perustetaan Hankoon.

Kuvassa: Michael Nylund, Ann-Sofie Nylund, Vesa-Heikki Kemppainen/SSAB, Niko Haro

Kiinteistön tiedot:

  • Kiinteistön pinta-ala: 18 ha
  • Hallien pinta-ala: 25 895 m2
  • Kevythallien pinta-ala: 7 223 m2
  • Satamalaituri: 200 m

 

Yritysten omien toimintojen lisäksi alueelle pyritään löytämään yhteistyökumppaneita ja vuokralaisia, jotka sopivat ja sitoutuvat tämän merellisen kokonaisuuden jatkokehittämiseen. Alustavia keskusteluita satama- alueen sekä hallitilojen vuokraamisesta yhteistyökumppaniverkostolle on jo käynnistetty kiinteistön siirryttyä uusille omistajille. Toimintojen kehittämisen yhteydessä alueelle syntyy lähivuosina yli 100 työpaikkaa.

Marine Alutech Oy Ab ja Nylunds Boathouse Ab kohtasivat etsiessään sopivia, suurempia toimitiloja Suomenlahden rannikolta huoltotoimintojensa tarpeisiin. Nyt alkaneella yhteistyöllä luodaan rajattomia mahdollisuuksia yritysten meri- ja veneteollisuuden toimintojen kehittämiseksi sekä myös yhteistyötä yritysten välille.

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivuillamme.